Liga 1

Hagi l-a ținut pe Teja la ușă 36 de minute! Ce s-a întâmplat la finalul meciului din play-off

Teja dezamăgit pe hol așteptând să intre la conferință // Captură Pro TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 martie 2019

Gică Hagi a fost "stors" de jurnaliști la finalul meciului de pe Arena Națională, în timp ce antrenorul FCSB dădea ture în zona mixtă așteptându-și rândul la microfon. Roș-albaștrii au pierdut cu Viitorul, scor 1-2.

După ce-a vorbit la flash-interviurile de la Telekom, Digi și Look, conform regulamentului media, antrenorul oaspeților a fost primul care a mers și la conferință pentru declarații. Hagi a intrat cu zâmbetul pe buze și a răspuns la toate întrebările. Discuția cu jurnaliștii a durat 36 de minute și 32 de secunde!

La circa 20 de minute de la startul conferinței, Mihai Teja aștepta la ușă nerăbdător să intre în sală. Se plimba prin zona mixtă, flancat de ofițerul de presă al clubului, care butona de zor telefonul. Hagi era departe de finalul discuțiilor cu ziariștii. Chiar îi dădea sfaturi antrenorului de 40 de ani: "Steaua are probleme pe tranziţia negativă, poate ar arăta şi mai bine dacă ar regla lucrurile la acest capitol".

Apoi, a mulțumit Divinității: "Mie Dumnezeu mi-a dat atâtea... A fost atât de bun cu mine și mi-a dat de toate: sport, fotbal, sunt celebru şi am o familie incredibilă. Am o nevastă care e cu mine, care mi-a dat doi copii și care mă susţine şi pentru ceilalţi 200. Dacă nu mă susţinea ea, îmi lua toţi banii. Îi mulţumesc pe această cale. Îmi spune din când în când «Dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti?». E mai greu, că eu zic mai greu. Totuși, ea ştie că ţin la ea. Și ea ține la mine".

 Citește și:

Becali e exasperat de ce se întâmplă cu FCSB și l-a sunat pe Hagi » Vrea să-l transfere pe Bradley de Nooijer de la Viitorul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.