Handbal

SCM RÂMNICU VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 29-30 // Antrenorul Florentin Pera, reținut la final: „Fără momentul ăla eram campioni de astăzi!”

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 March 2019

CSM București s-a impus dramatic, la Vâlcea, în fața lui SCM, scor 30-29, dar oltencele sunt 90 % campioanele României, deoarece au avantajul rezultatelor directe. Florentin Pera, antrenorul gazdelor, laudă unitatea elevelor sale. 

  • Vâlcea păstrează avantajul directelor: e campioană dacă nu se mai încurcă în ultimele 6 etape, indiferent de rezultatele CSM-ului!
  • Vâlcea n-a mai cucerit titlul din 2013, de la desființarea Oltchimului.

„Sunt fericit că am reușit să păstrăm locul 1. Până la urmă este munca echipei, am câștigat la o diferență de 3 goluri la București și ne-am oferit astăzi 3 variante.

Din păcate, am luat gol la ultima fază. E firesc să fiu nemulțumit pentru acel moment. Fără el, eram deja campioni astăzi. CSM a jucat întregul sezon astăzi, nu a fost ușor nici pentru ele. A fost o presiune mare.

Am arătat că și fără jucătoare cu nume ca ale lor, fără mari vedete, putem lupta de la egal la egal. Am arătat că organizarea, munca și unitatea pot compensa”, a declarat Pera pentru TVR 1.

Clasamentul la vârf 

Echipă Meciuri Puncte
1. SCM Rm. Vâlcea 18 51
2. CSM București 17 48
  • O victorie în Liga Națională de handbal feminin este recompensată cu 3 puncte. Pentru egal, echipele primesc un punct. 

Vezi și: 

SCM RÂMNICU VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 29-30 // Vâlcea, 90% campioana României! » Final dramatic, cu gol în ultima secundă! Toate CALCULELE și scenariile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.