Tenis

BIANCA ANDREESCU - GARBINE MUGURUZA 6-0, 6-1 // VIDEO „Românca” e în semifinale la Indian Wells, după un succes ULUITOR! Peste Simona Halep în cursa pentru Turneul Campioanelor + salt impresionant în ierarhia WTA

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 March 2019

Bianca Andreescu (18 ani, 60 WTA), jucătoarea din Canada cu origini române, a spulberat-o pe spanioloaica Garbine Muguruza (25 de ani, 20 WTA), scor 6-0, 6-1, și s-a calificat în semifinalele de la Indian Wells.

  • Andreescu va juca în semifinale cu câștigătoarea duelului Marketa Vondrousova (61 WTA) - Elina Svitolina (6 WTA).

Bianca Andreescu este jucătoarea aflată pe buzele tuturor fanilor tenisului în acest debut din 2019. Canadianca cu origini române a reușit meciul carierei, zdrobind o dublă campioană de Mare Șlem, pe Garbine Muguruza, în doar 53 de minute!

Andreescu a terminat partida cu un procentaj excelent al punctelor câștigate pe primul serviciu, 82 %. Canadianca a agresat-o fără încetare pe spanioloaică. Garbine a clacat în fața jocului ireproșabil din spatele terenului, cu extrem de puține erori neforțate. 

Andreescu urcă provizoriu pe locul 37 WTA. O calificare în finală ar duce-o pe canadiancă până pe locul 33, iar un eventual triumf ar însemna urcarea pe locul 24.

6este locul ocupat de Bianca Andreescu în ierarhia live pentru Turneul Campioanelor. Halep e doar pe 9

Vezi și: 

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // VIDEO Simona Halep a clacat după eliminarea de la Indian Wells: „Am plâns în vestiar după mult timp”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.