Liga 1

Gigi Becali a stabilit soarta lui Gnohere » Ce se întâmplă cu golgeterul de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 martie 2019

Gigi Becali a stabilit lista cu cei șase jucători despre care spune că vor pleca în vară de la FCSB, însă printre aceștia nu se numără și Harlem Gnohere (31 de ani).

Deși atacantul a fost rezervă în ultima periodă, Gigi Becali a spus la TV Digi Sport că „«Bizonul» pleacă doar cu o singură condiție: vreau cinci milioane de euro pe el”.

Patronul FCSB i-a luat apărarea lui Gnohere și după ultimul meci pierdut cu Viitorul, scor 1-2, când atacantul francez a ratat singur cu poarta în față din 7 metri. Atacantul francez a fost notat cu 3 în Gazeta Sporturilor.

"Gnohere e vinovat el? Suntem noi vinovaţi că l-am ţinut. Dacă nu are continuitate, ratează. Noi nu avem minte în cap, bagă-l, bă, pe Gnohere. Tu îl bagi pe Matei ... Eu nu mă mai bag la echipă. Poate mă băgam dacă erau 2-3 puncte, dar aşa nu are rost. Ce sens are să îi fac sânge rău lui Teja în condiţiile astea?", a spus Becali pentru sursa citată.

11 goluri a marcat Gnohere în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB, fiind golgeterul roș-albaștrilor

Citește și:

Gigi Becali plusează pe lista neagră: „Sunt 6 jucători care pleacă de la FCSB, nu 3! Dacă ți-e frică de Calcan, du-te, tată!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.