Tenis

SIMONA HALEP, CLASAMENT WTA // UPDATE Toate CALCULELE la zi: până pe ce loc poate cădea românca la finalul Indian Wells! Încă o adversară directă e OUT

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a pierdut deja o poziție în clasamentul mondial. Românca poate cădea până pe locul 5, în funcție de rezultatele pe care le vor obține Elina Svitolina și Angelique Kerber în continuarea turneului de la Indian Wells. 

UPDATE 22:40

Karolina Pliskova (5 WTA) a fost eliminată în sferturile de finală de Belinda Bencic (23 WTA), scor 3-6, 6-4, 3-6, și nu o mai poate depăși pe Simona Halep. Cehoaica ar fi depășit-o în clasament dacă ajungea în finală.

Știrea inițială

Elina Svitolina (25 de ani) e la un singur meci de a o detrona pe Halep. Ucraineanca trebuie să se califice în finală, iar pentru asta trebuie să treacă de canadianca Bianca Andreescu (60 WTA). Meciul va fi, cel mai devreme, vineri seară, la ora 20:00, ora României. 

Angelique Kerber (31 de ani) o va devansa pe Halep doar dacă ridică trofeul de la Indian Wells deasupra capului. Nemțoaica joacă în „sferturi” la noapte, contra lui Venus Williams.

Cum Pliskova și Kerber se vor întâlni în semifinale, iar ambele sunt obligate să meargă mai departe pentru a trece înaintea româncei, Halep poate cădea în cel mai rău caz pe locul 5 WTA.

5.457 de puncteva avea Halep în clasamentul WTA începând de luni.

Vezi și: 

Thierry Van Cleemput, antrenorul dat afară de Simona Halep, și-a găsit de lucru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.