Liga 3

Încă două transferuri notabile la Atletic Bradu! După Costea și Dina, Doman și Schumacher au venit și ei la Atletic

Articol de Ionel Luţan  —  joi, 14 martie 2019

Atletic Bradu, formaţie argeşeană la origine, s-a mutat în judeţul Olt, la Coloneşti, unde susţine în retur meciurile de acasă în tentativa de menţinere la nivelul Ligii a III-a.

Atletic este pe penultimul loc din C3, cu 14 puncte acumulate, dar a făcut o serie de achiziţii notabile în această iarnă.

După Florin Costea şi Mihai Dina, care au venit de la U Craiova 1948,de curând s-a alăturat lotului şi un alt jucător cunoscut în peisajul primului eşalon, Cătălin Doman.

Toţi cei trei s-au aflat pe teren la disputa cu FC Voluntari 2, meci câştigat de ilfoveni cu 3-1, după ce Bradu conducea la pauză 1-0, cu golul lui Florin Costea.

Atletic Bradu a mutat şi la nivelul băncii tehnice, unde noul antrenor este Constantin Schumacher, fostul tehnician al Rapidului.

Fără cei 4, Bradu a făcut surpriza la reluarea returului, remizând acasă cu FC U Craiova 1948, 1-1. În următoarea etapă, Atletic va înfrunta chiar liderul Seriei 3, Turris Turnu Măgurele, acasă, vineri, de la ora 15:00. 

CITEȘTE ȘI:

Imagini compromițătoare cu fotbalistul care debuta în Liga 1 la 18 ani și era comparat cu Nadia la „psihicul de mare campion” » A fost dat afară de club

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.