Liga 1

GALERIE FOTO Ghencea prinde formă! Imagini surprinse azi pe șantierul de la stadionul Steaua

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 14 martie 2019

STADION GHENCEA // Euro 2020 e din ce în ce mai aproape, iar muncitorii chiar lucrează în trei schimburi, așa cum le-au cerut oficialii Guvernului prin vocea consilierului Gică Popescu. Azi a fost zi de vizită pe șantierul de la stadionul Steaua.

"20 mai 2020 e termenul nostru pentru a folosi stadionul ca teren de antrenament. Finalizat nu o să fie stadionul pe 20 mai. Vor fi mai multe zone care nu vor fi gata la momentul respectiv, dar terenul se va putea folosi pentru antrenament.

În momentul ăsta se lucrează la fundaţii. Zona de gradene şi de tribune. Sunt fundaţii izolate. Sub tribuna VIP va fi şi parcarea subterană. Înspre stradă este tribuna a doua", a spus unul dintre constructori.

La rândul său, Bixi Pompiliu Mocanu, comandant al CSA Steaua, a declarat: "Vom respecta termenul fixat de autorități și se vor putea face antrenamente pe stadionul nostru la Campionatul European. În luna mai o să fie totul gata, apoi urmează să se mai facă modernizări interioare, tot ce o să fie nevoie ca să devină funcțional sută la sută".

Gică Popescu, consilierul premierului Dăncilă pentru organizarea Euro 2020, a declarat: "Cele 3 stadioane vor fi gata pentru antrenamentele de la EURO 2020. Sunt convins că acest proiect va fi organizat cu mare succes. Mi-am dat seama de la început cât de greu e, dar trebuie să ne asumăm ce avem de făcut. Va trebui să profităm de EURO 2020 ca să facem cale ferată spre aeroport și cât mai multe lucruri".

Costurile totale de construcție vor fi de 64,5 milioane de euro, iar stadionul va avea 31.254 de locuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.