Nationala

Selecționerul Cosmin Contra, devastat după accidentarea lui Vlad Chiricheș: „E o lovitură grea, va rata următoarele două meciuri”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 15 March 2019

Cosmin Contra, selecționerul României, s-a declarat extrem de dezamăgit de accidentarea suferită de Vlad Chiricheș în meciul din Europa League dintre Salzburg și Napoli, scor 3-1 (0-3 în tur).

  • Suedia - România se joacă pe 23 martie, de la ora 19:00. România - Insulele Feroe se dispută pe 26 martie, de la ora 21:45. Ambele partide din preliminariile EURO 2020 sunt în direct la Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro.

„Se pare că Vlad Chiricheș va pierde aceste două meciuri. E o lovitură grea pentru echipa națională. Revenise bine după acea accidentare la genunchi. Din ce am vorbit cu doctorul nostru se pare că e o leziune musculară și nu-l vom avea în următoarele două meciuri”, a declarat Cosmin Contra la Pro X.

Selecționerul vrea să califice naționala României la EURO 2020 pentru a putea juca în fața propriilor suporteri: „Vom face tot ce depinde de noi să jucăm în fața propriilor suporteri la Campionatul European. E visul nostru. Ne vom bate pentru fiecare punct.

Meciul cu Suedia e important, dar nu decisiv. E doar începutul acestor preliminarii. Vreau să începem foarte bine și sper să luăm cele 3 puncte. Vreau să spun că vom merge în Suedia să nu pierdem. Aș vrea 6 puncte în următoarele două meciuri”.

Citește și:

"Chiricheș are ruptură fibrilară la coapsă!" Și el ratează meciurile "naționalei"! Ce reacție a avut când a fost întrebat de accidentare 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.