Liga 1

GSP LIVE / VIDEO „Dacă aș fi stelist, aș ține cu FCSB” » Victor Angelescu a recunoscut că nu ținea cu Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 martie 2019

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a recunoscut la GSP LIVE că nu a fost rapidist de mic, însă spune că n-ar fi investit niciodată la CSA Steaua dacă cineva i-ar fi cerut acest lucru.


„Sunt obsedat de fotbal, mă uit la foarte multe meciuri. La CSA Steaua n-aș putea investi vreodată. N-am fost rapidist de mic, nici dinamovist, dar niciodată n-am ținut cu Steaua. Pentru mine ar trebui să fie o singură echipă Steaua, o singură echipă Rapid și o singură echipă Dinamo. Dacă eram suporter al Stelei, țineam cu FCSB. Legal, probabil că există o problemă acolo.

Eu nu cred că un club de fotbal dispare. La Rapid cred că e cel mai clar din punct de vedere legal al palmaresului. Un club e definit de palmares, culori, siglă. Noi ne-am uitat pe toate actele când am cumpărat Rapidul și toate actele sunt în regulă”, a declarat Angelescu la GSP LIVE. 

Vezi și:

VIDEO Viața neștiută a patronului de la Rapid povestită chiar de el » Victor Angelescu, surprins de întrebarea lui Ștucan: „Domnule Angelescu, lucrați pentru vreun serviciu secret?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.