Tenis

Sperietura vieții pentru Elina Svitolina și Gael Monfils » Poliția a intrat cu pistoalele peste ei în camera de hotel

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 martie 2019

Elina Svitolina (24 de ani, nr. 6 WTA) și Gael Monfils (32 de ani, nr. 19 ATP) au trecut prin momente groaznice în această dimineață. 

Cei doi se relaxau în camera de hotel când poliția a intrat peste ei, urlând „Mâinile sus!”. News Channel 3 a clarificat întreaga situație și a explicat că polițiști au primit un apel în care erau anunțați că în zonă s-ar fi auzit mai multe focuri de armă.

Poliția s-a prezentat la fața locului și a căutat în fiecare cameră de hotel, însă nu au găsit nici o urmă de impușcătură.

Svitolina s-a ales cu sperietura vieții, însă s-a amuzat ulterior pe seama incidentului. A postat pe contul de twitter o imagine cu doi iepurași speriați: „Fețele noastre când 4 polițiști au intrat în cameră cu pistoalele îndreptate spre noi și țipând: «Mâinile sus»!”.

  • Sportiva se va duela cu Bianca Andreescu (18 ani, nr. 60 WTA) sâmbătă dimineață, de la ora 03:30 (ora României), în semifinalele Indian Wells.
  • Citește și:

INDIAN WELLS // Noaptea marilor emoții pentru Simona Halep » Jucătoarea noastră poate fi depășită de Svitolina + e amenințată și de Kerber » Toate CALCULELE

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.