Liga 3

Game over la promovare? FC U Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, s-a încurcat și la Pucioasa și e într-o situație critică în Liga 3

FOTO: Captură @Youtube

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 16 March 2019

FC U Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu, a remizat surprinzător în deplasare cu AS FC Pucioasa, locul 9 în Seria 3 din Liga 3, scor 2-2, și e la 8 puncte în spatele liderului Turris Turnu Măgurele. Din primele 3 partide de la reluarea sezonului, juveții au scos 5 puncte. 

Formația lui Nicolo Napoli a comis-o din nou în deplasare, după ce în urmă cu două etape remiza cu Atletic Bradu, scor 1-1. Astăzi, pe un teren dificil, juveții au intrat la pauză la vestiare cu un deficit de două goluri.

Presiunea exercitată de alb-albaștri în repriza secundă a adus golul marcat de Ovidiu Dănănae în minutul 60, dar pentru un punct la Pucioasa oltenii au trebuit să aștepte tocmai până în minutul 8 al prelungirilor! A marcat pentru 2-2 golgeterul Claudiu Bălan, din penalty. 

Turris Turnu Măgurele, liderul seriei a III-a, a învins-o ieri cu 5-1 în deplasare pe Atletic Bradu, formația lui Florin Costea, Mihai Dina, Constantin Schumacher și Cătălin Doman, și a acumulat 43 de puncte, cu 8 mai multe decât FC U Craiova. 

Peste două runde, FC U Craiova 1948 și Turris se vor înfrunta la Severin, în ceea ce ar putea fi meciul ultimei speranțe pentru craioveni. 

 

Vezi și: 

VIDEO Patronul Rapidului a fost la GSP LIVE » Victor Angelescu a vorbit despre conflictul dintre Pancu și suporteri + Cum își caracterizează antrenorul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.