Liga 1

Frică

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Viorel Moldovan se aşteaptă la o replică tare din partea lui Poli

Viorel Moldovan, fostul atacant al lui Poli în 2005, acum director sportiv al Urziceniului, laudă achiziţiile făcute în iarnă de Poli. "Au transferat jucători interesanţi. În ciuda anumitor probleme pe care le scot în evidenţă conducătorii, Poli e o echipă periculoasă. Dar are şi ea problemele ei şi trebuie să profităm de ele. Petrescu ştie ce are de făcut, vom fi pregătiţi pentru luptă, ne-am luat măsurile de rigoare", a spus Moldovan.
El este convins că rezultatul de azi va cîntări foarte mult în lupta directă Poli - Urziceni pentru un loc de cupă europeană. "E un meci foarte important atît pentru noi, cît şi pentru Timişoara. Aş vrea să fie un spectacol".

Presiune
Viorel Moldovan a nominalizat jucătorii la care echipa sa trebuie să fie atentă. "Karamian este cea mai importantă piesă a lor la mijloc. Revenirea lui Ganea este un alt atu pentru ei. Plus Bucur şi acel slovac, Borbely. Au un antrenor foarte bun şi joacă acasă, ştiu ce înseamnă presiunea de acolo", a spus Moldovan.

Nu vine la meci
Viorel Moldovan nu va fi prezent diseară pe stadionul "Dan Păltinişanu". "Am treabă în străinătate", a motivat fostul internaţional. Actualul director sportiv al Urziceniului s-a aflat ultima oară pe arena timişoreană la finala Cupei, Poli - Rapid 2-0, în mai 2007, ultimul său meci în calitate de jucător.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.