Campionate

SWANSEA - MANCHESTER CITY 2-3 // City a fost aproape de o eliminare rușinoasă din Cupa Angliei, dar a fost salvată de geniul lui Sergio Aguero!

Sergio Aguero, în dreapta, felicitat de Pep Guardiola după meciul Swansea - Manchester City 2-3 // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 martie 2019

Manchester City s-a calificat sâmbătă seara cu mari emoții în semifinalele Cupei Angliei, după victoria la limită, 3-2, reușită pe terenul divizionarei secunde Swansea. Trupa lui Guardiola s-a văzut nevoită să revină de la 0-2, misiune îndeplinită cu ajutorul neobositului Sergio Aguero. 

Cu o echipă în care și-au făcut apariția mai multe rezerve, Manchester City a fost „electrocutată” de două ori pe parcursul primei reprize. Grimes a deschis scorul din penalty în minutul 20, iar Celina a majorat avantajul gazdelor în minutul 29.

Se profila o surpriză de proporții pe Liberty Stadium din Swansea, dar intrarea lui Aguero din repriza secundă i-a revitalizat pe jucătorii lui Guardiola.

Argentinianul l-a servit exclenet pe Bernardo Silva, care a înscris în minutul 69 și a dat tonul revenirii.

Aguero a irosit un penalty în mintul 78, dar City a egalat după ce a beneficiat de autogolul lui Nordfeldt la aceeași fază. 

Sergio Aguero a dat lovitura și a adus calificarea în minutul 88 după ce Bernardo Silva i-a întors serviciul și i-a pasat excelent.

Tabloul sferturilor

Swansea - Manchester City 2-3
Watford - Crystal Palace 2-1
Wolverhampton - Manchester United
Milwall - Brighton

Vezi și: FOTO + VIDEO Ca David Beckham în 2002 :D » Cum a apărut Marius Șumudică azi în România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.