Liga 1

VIITORUL - CFR CLUJ 0-1 // Gheorghe Hagi, critici pentru propria echipă: „Nu e bine pentru echipa noastră când jucătorii fac asta”

Gheorghe Hagi a fost nemulțumit la finalul meciului // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 martie 2019

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a analizat înfrângerea suferită de echipa sa pe teren propriu cu CFR Cluj, 0-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. „Regele” și-a criticat jucătorii, nemulțumit de faptul că au gestionat mult prea individualist unele faze. 

„A fost un meci deschis, fiecare echipă a avut ocaziile ei. Știam că întâlnim o echipă pragmatică. Din păcate, n-am reușit noi să înscriem primii. Apoi n-am mai avut puterea de a reveni. Arătăm că suntem o echipă tânără și sper ca acești tineri să învețe din acest meci. A fost un meci cu presiune, trebuia să arătăm că avem capacitatea de a impresiona și de a juca cum trebuie. 

Ne-am pierdut reperele, jucătorii și-au pierdut pozițiile din teren. Jucătorii au încercat să joace individual și nu e bine pentru noi când se întâmplă asta”,a explicat Gheorghe Hagi, la Look Sport.  

„Nu sperăm la titlu. Șansele noastre s-au diminuat însă, sperăm să avem o șansă la locurile 3-4. Oricum, șansele la aceste locuri s-au diminuat după această înfrângere”  

„Drăguș nu e într-un moment inspirat. Are talent, dar trebuie să reflecteze și să vadă unele lucruri, iar apoi să muncească și mai mult” Gheorghe Hagi 

Clasament play-off

Vezi și: VIITORUL - CFR CLUJ 0-1 // VIDEO 5/5 pentru Minteuan pe banca CFR-ului: „Feroviarii” au câștigat la Ovidiu și s-au distanțat la 8 puncte de FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.