Liga 3

Adrian Mititelu s-a săturat! Decizia anunțată după ce Primăria a interzis FC U Craiova 1948 pe „Ion Oblemenco”: „Instanța se pronunță marți” » Ce zice de Nicolo Napoli și Marcel Pușcaș

Adrian Mititelu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 martie 2019

Adrian Mititelu se laudă că are planuri mari pentru echipa sa, FC U Craiova 1948, deși are șanse mici la promovarea în Liga 2, după 2-2 cu AS FC Pucioasa.

După ce Primăria Craiova i-a interzis, pentru moment, să joace pe stadionul „Ion Oblemeco” (Detalii AICI), Adrian Mititelu și-a anunțat intenția de a construi propriul stadion, de 10.000 de locuri, pe un teren din Craiova.

„Am ca prioritate începerea lucrărilor pentru construirea unei baze de antrenament, dar și antamarea discuțiilor în vederea construirii unei arene de 10 mii de locuri, în zona Balta Craiovița. Despre aceste investiții sper să am vești bune după ziua de marți, când se pronunță Instanta în procesul legat de PUZ (n.r. Planul Urbanistic Zonal)”, a anunțat Mititelu pe Facebook.

Urmează demiterea antrenorului Nicolo Napoli?

Adrian Mititelu a declarat că președintele Marcel Pușcaș și antrenorul Nicolo Napoli sunt responsabili pentru situația echipei, urmând ca luni să analizeze situația echipei.

„Indiferent de rezultate, clubul merge înainte. Obiectivul asumat și declarat pentru acest sezon este promovarea în Liga 2.

Clubul a asigurat în acest sezon condiții net superioare celorlalte competitoare, dar cu toate acestea rezultatele și jocul s-au lăsat așteptate. În acest moment, echipa s-a îndepărtat mult de locul 1 și, pe lângă pierderea unor puncte vitale, jocul echipei suferă în mod evident. Mai mult, atmosfera din cadrul echipei este una deteriorată grav, incompatibilă cu performanța.

Responsabili pentru acesta stare sunt președintele Pușcaș și antrenorul Napoli, ambii urmând să dea explicații pentru aceasta stare. Mâine urmează să se facă o analiză a tuturor aspectelor”, a adăugat Adrian Mititelu.

FC U Craiova 1948 este pe locul 3 în Seria 3 din Liga 3, la 8 puncte în spatele liderului Turris Turnu Măgurele.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.