Diverse

FOTO Dinu Gheorghe deține în zona Primăverii din București un adevărat palat, pe care l-a scos la vânzare contra a 5 milioane €

+15 Foto
Casa de 5 milioane a lui Dinu Gheorghe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 March 2019

Numit recent președinte la Dunărea Călărași și de ani buni analist TV, Dinu Gheorghe, 66 de ani, face și afaceri imobiliare.

De câteva zile, site-urile de imobiliare sunt împânzite de anunţurile în care apare casa pe care acesta o are în Capitală. Aflată în cartierul Primăverii, la doar două minute de Piața Charles de Gaulle, vila-OZN are un preț de 5 milioane de euro!

Cu o suprafață construită de 500 mp și un teren de 1.258 mp, casa din buricul Bucureștiului ridicată în 1940, are 10 camere, 4 dormitoare, 7 băi, 10 locuri de parcare și sală de sport. "Fermecătoarea clădire are toate atributele unei locuințe pentru persoanele care își doresc confortul și liniștea într-o proprietate luxoasă aflată în mijlocul unei comunități selecte, în imediata apropiere a parcului Herăstrău" este descrierea de pe siteuri.

Pivniță cu ușă blindată!

Imobilul a fost consolidat integral în anul 2000 și reamenajat în anul 2018. "Viitorul proprietar se va bucura de o casă inteligentă, cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Tehnologia smart permite controlarea tuturor sistemelor atât din interiorul, cât şi din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tabletă şi este menită să asigure confortul proprietarilor. Printre facilităţile oferite enumerăm alarma, supraveghere video, rulouri acţionate electric, sistem audio etc", se mai arată în anunţul postat.

Interesant este faptul că vila omului de fotbal deține o pivniță ce poate fi transformată în cramă sau în cameră de panică, aceasta fiind dotată cu ușă blindată! Mai mult, există o cabină de pază, spațiu pentru colectarea deșeurilor, 3 magazii exterioare, zona centrală termică, spălătorie, 2 bucătării de serviciu, dar și "o zonă de recreere compusă în exterior dintr-o zonă de lounge, foișor, loc de joacă pentru copii, iar în interior de sala de sport și camera de masaj".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.