Liga 1

ASTRA - FCSB // Gigi Becali: „Bagă-l, mă, pe Gnohere!” / Mihai Teja: „Cum să îl scot pe Hora?!” » Cine a avut câștig de cauză în lupta pentru postul de vârf la FCSB

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 martie 2019

Astra și FCSB se înfruntă în epilogul etapei secunde din play-off. Mihai Teja l-a trimis în atac pe francezul Harlem Gnohere (31 de ani), deși la conferința premergătoare meciului afirma că Ioan Hora (30 de ani) va începe din primul minut. 

Astra - FCSB e liveTEXT AICI de la 20:30!

Harlem Gnohere revine în echipa de start a celor de la FCSB după 4 meciuri. Ultima dată când francezul a început un meci a fost în remiza albă cu Concordia Chiajna, scor 0-0, de pe 18 februarie.

Gazeta Sporturilor anunța vineri revenirea „Bizonului” în primul „11”, dar era contrazisă chiar de antrenorul Mihai Teja, în conferința de presă dinaintea partidei.

Cum să îl scot pe Hora care a intrat la fiecare meci şi a dat goluri? Eddy Gnohere e un tip inteligent, a zis că nu e nicio problemă, îşi aşteaptă rândul”, a declarat Teja.

Becali l-a cerut titular

După eșecul suferit de FCSB împotriva Viitorului, scor 1-2, în care Gnohere a intrat după pauză și a fost autorul unor ratări rarisime, Gigi Becali a fost categoric: „Gnohere e vinovat? Suntem noi vinovaţi că l-am ţinut pe bancă şi nu mai are continuitate. Ce să facem dacă nu avem minte? Bagă-l, mă, pe Gnohere. Mi l-a băgat pe Matei!”.

Echipa de start din meciul cu Astra

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, I. Cristea, Jr. Morais - L. Filip, Teixeira - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: A. Vlad - Bălașa, Moruțan, Ioan Hora, Rusescu, Stoian, M. Roman
Antrenor: Mihai Teja

Vezi și: 

ASTRA - FCSB // Mihai Teja a intrat în defensivă: „Lăsați rezultatul! Uitați-vă mai bine la ce a spus Hagi și nu ne mai desființați” » Acuză deja presiunea: „Toți vor să câștigi cu 3-0 la Steaua”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.