Liga 1

ASTRA - FCSB // Nicolae Dică s-a dezlănțuit la adresa lui Mihai Teja: „Probabil nu știe că era pe 2 când a venit. Să fie atent, mă deranjează!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 martie 2019

Astra și FCSB se înfruntă în epilogul etapei secunde din play-off. Nicolae Dică, fostul antrenorul al vicecampioanei, s-a dezlănțuit la adresa lui Mihai Teja. 

Astra - FCSB e liveTEXT AICI de la 20:30!

„Nu avea nevoie să schimbe totul. Probabil nu știe că echipa era pe locul 2 când a luat-o. Acum este la 8 puncte de CFR Cluj. A preluat cea mai ofensivă echipă, care avea unele probleme defensive. Am avut diferite probleme pe durata campionatului cu accidentări.

Eu cu aceeași echipă am făcut performanță. Cu aceeași jucători am luptat la titlu, am stat aproape de CFR Cluj. Ar trebui să fie mai atent la ce declară. Din ce spune în conferințele de presă reiese că eu nu am făcut nimic acolo, nu am muncit deloc.

Apoi spunea că Viitorul e foarte bună. Într-adevăr, dar eu am avut 6 goluri marcate și unul primit contra lor în sezonul regulat. Se spune că nu s-a făcut nimic. Nu e așa, normal că mă deranjează.

Vă aduc aminte că după pregătire a spus că FCSB e favorită să câștige titlul. El a spus-o. Avea un program foarte ușor, cu ultimele 4 clasate și trebuia să fie pe primul loc. N-a bătut pe nimeni”, a declarat Dică la TV Telekom Sport.

„Fac o comparație între Teja și Minteuan. Alin a preluat o formație din mers și a reușit să câștige tot. Nu s-a plâns”
Nicolae Dică

„Dacă Teja spunea că are nevoie de timp, era în regulă. Dar el când a venit a zis direct că e favorit la titlu. Trebuie să fie mai atent la declarații”
Nicolae Dică

 

Vezi și: 

Gigi Becali: „Bagă-l, mă, pe Gnohere!” / Mihai Teja: „Cum să îl scot pe Hora?!” » Cine a avut câștig de cauză

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.