Liga 1

VIITORUL - CFR CLUJ 0-1 // CFR, oaspetele de groază! Statistica impresionantă a clujenilor

CFR Cluj

Articol de Andrei Crăiţoiu, Remus Răureanu  —  luni, 18 martie 2019

Liderul CFR Cluj are trei victorii la rând în deplasare. În cele mai recente 15 partide de pe teren străin a pierdut o singură dată, la Craiova.

CFR e aproape imposibil de învins când o primești pe terenul tău, e mai realist să-ți propui să obții o remiză, deși joci acasă! Asta indică statistica impresionantă a clujenilor.

Succesul de la Ovidiu confirmă tradiția pe care au instituit-o vișiniii: au ajuns la trei victorii la rând pe stadioane străine. Și au pierdut numai o dată în ultimele 15 deplasări! Craiova e singura care a răpus liderul, 2-0 în etapa a 23-a din sezonul regulat, în urma unui joc în care ardelenii au dominat prima repriză și au cedat în partea secundă.

În rest, Clujul s-a descurcat excelent când a călătorit, indiferent dacă pe bancă s-a aflat Conceicao sau Minteuan. Construcția solidă, cu fotbaliști puternici organizați atent, nici n-a avut nevoie să creeze un spectacol, în 9 meciuri dintre cele pe care le-a bifat fără eșec în deplasări a înscris un singur gol sau n-a marcat deloc! Adică a aplicat rețeta care a funcționat și sâmbătă pe terenul lui Hagi, a luat puncte fără să aibă nevoie de goluri multe.

"Jucătorii au scandat în vestiar "să vină banii" pentru că au de încasat trei prime. Vor fi plătiți în săptămâna asta, nu suferim din cauza lipsei banilor. De ce vorbiți numai despre bani și nu apreciați cât de frumos a fost meciul nostru cu Viitorul? Pe FCSB și pe Craiova le lăuda toată lumea după duelul lor direct!"
Daniel Stanciu, director sportiv CFR, la Pro X

Seria grozavă a CFR-ului în deplasări

Adversarul / Rezultatul Clujului
Gaz Metan 0-0
Hermannstadt 1-0
Chindia 1-0
Astra 2-1
Sepsi 2-1
Gaz Metan 1-0
Botoșani 5-1
Chiajna 1-0
Dinamo 3-0
Viitorul 1-0
FCSB 2-0
CSU Craiova 0-2
Poli Iași 1-0
Sepsi 1-0
Viitorul 1-0

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.