Liga 1

ASTRA - FCSB // VIDEO Acuzații șocante în derby-ul etapei: „Un prieten mi-a spus că e blat dacă nu joacă Alibec” + Jucătorul impresariat de Anamaria Prodan a greșit flagrant!

+3 Foto
Marcajul deficitar al lui Erico da Silva la golul lui Gnohere // Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 March 2019

Impresarul Florin Manea a vorbit la GSP Live despre meciul Astra - FCSB, scor 0-2. Manea e de părere că partida a fost afectată de unele jocuri de culise. 

„Am vorbit cu prieten înainte de meci, mi-a spus că dacă nu joacă Alibec e blat!”, a spus Florin Manea, la GSP Live, înainte de startul meciului. 

Denis Alibec, scos din circuit în ultimele săptămâni din cauza unor probleme la o unghie, a început meciul cu FCSB, fosta sa echipă, pe banca de rezerve.

Sunt justificate acuzațiile lui Manea? 

Roș-albaștrii au intrat în avantaj la pauză, 2-0, după ce FCSB a înscris ușor două goluri. Erico da Silva, fundașul impresariat de Anamaria Prodan, a avut o poziționare total greșită la golul lui Gnohere.

VIDEO cu cele două goluri ale FCSB-ului

La pauză, Florin Manea și-a menținut părerea lansată anterior: „M-a luat somnul în prima repriză, jucătorii Astrei mi s-au părut foarte relaxați. Nu vreau să spun că e blat, dar vorbesc despre ceea ce am văzut. Mi se pare ridicol marcajul lui Erico. Dacă faci așa ceva la copii și juniori, te bate antrenorul”, a spus Manea. 

„E jenant marcajul de la primul gol, mult mai jenant e însă și marcajul de la golul secund. Cei doi fundași s-au lăsat cu capul în jos și i-au permis lui Iulian Cristea să înscrie”
Florin Manea, impresar

Florin Manea și Costin Ștucan au prefațat meciul Astra - FCSB

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.