Liga 1

ASTRA - FCSB 0-2 // Costel Enache, dezamăgit de echipa sa: „N-am avut personalitate. Nu e vorba de calitatea jucătorilor, ci de altceva”

Costel Enache // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 martie 2019

Costel Enache, antrenorul Astrei Giurgiu, a vorbit despre eșecul suferit pe teren propriu cu FCSB, 0-2, în a doua etapă a play-off-ului. 

„Nu am avut personalitate, n-am reușit să construim nimic. Nu am fost foarte preciși la marcaj, asta ne-a costat. Mă așteptam la mai mult. Jucătorii de calitate de la FCSB te pot surprinde, dar e o supărare când suntem pedepsiți la fazele fixe.

Sunt dezamăgit de apărare, s-au greșit lucruri discutate, pe care băieții mei le făcuseră bine până acum. Asta îmi spune că nu e vorba de calitatea jucătorilor, ci de lipsă de concetrare. Sunt dezamăgit și trist, dar prefer să rămân doar la aspecte legate de joc”, a declarat Costel Enache, la Look Sport. 

...despre Denis Alibec, trimis pe teren doar în repriza secundă: „El vine după recuperare, dar nu e încă în ritm. Cu siguranță că va juca”

 

Vezi și:

Acuzații șocante în derby-ul etapei: „Un prieten mi-a spus că e blat dacă nu joacă Alibec” + Jucătorul impresariat de Anamaria Prodan a greșit flagrant!

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.