Tenis

BIANCA ANDREESCU - ANGELIQUE KERBER // VIDEO Moment superb la festivitatea de premiere » Andreescu, mesaj special pentru fanii din România: „Vă iubesc mult, mulțumesc că sunteți alături de mine”

Bianca Andreescu s-a impus în turneul de la Indian Wells

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 18 March 2019

Bianca Andreescu, 18 ani, 60 WTA, jucătoarea canadiană cu origini românești, și-a desăvârșit parcursul perfect de la Indian Wells cu titlu la turneul californian, după victoria în trei seturi cu Angelique Kerber, 31 de ani, 8 WTA,  scor 6-4, 3-6, 6-4, după două ore și 18 minute de joc.

E primul titlu al carierei Biancăi Andreescu, unul de o importanță aparte și care va rămâne cu siguranță în memoria puștoaicei de 18 ani, care de azi va ocupa locul 24 în clasamentul WTA.

Bianca a avut un discurs superb la festivitatea de premiere, în care, la final, a vorbit și în limba română, transmițându-le un mesaj fanilor din România.

„Vreau s-o felicit pe Angelique Kerber pentru un turneu superb. Ești o campioană incredibilă și a fost o mândrie să fiu alături de tine pe teren. Sper că acest moment va fi o mare inspirație pentru tinerii sportivi, pentru că totul e posibil dacă tu crezi în tine. Dacă muncești mult, recompensele vor veni, acest lucru mi s-a întâmplat și mie și e minunat.

Mulțumesc echipei mele pentru că sunteți alături de mine de atâția ani. Mulțumesc și familiei mele pentru toată susținerea arătată. Vă iubesc foarte mult! Mulțumesc și Federației din Canada, e un privilegiu să fiu alături de voi. 

Mulțumesc tuturor celor din Canada pentru susținere, ați fost incredibili. Vreau să mulțumesc și tuturor fanilor mei din România. Mulțumesc că sunteți alături de mine și vă iubesc!”, a spus Bianca Andreescu. 

VICTORIE BIANCA = VICTORIE HALEP

Bianca Andreescu  i-a oferit o mână de ajutor Simonei Halep (27 de ani). Pentru că jucătoarea cu orgini românești din Canada a trecut de Kerber, Halep își va păstra locul 3 în ierarhia mondială.

Citește AICI cronica partidei Bianca Andreescu - Angelique Kerber

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.