Liga 2

GALERIE FOTO Război rece între fanii și jucătorii lui FC Argeș » Amenințări și bannere ironice: „Când mai prindeți cota 9, să ne dați pontul și nouă!”

+4 Foto
Ultrașii lui FC Argeș și-au ironizat favoriții la ultimul meci // Sursă foto: Facebook FC Argeș Fans

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 martie 2019

FC Argeș nu are nicio victorie în 2019, s-a prăbușit în clasamentul ligii secunde, ajungând până pe locul 6, iar fanii piteștenilor au ajuns la capătul răbdării.

Sâmbătă, în timpul meciului cu ASU Poli, încheiat 0-0, suporterii au afișat în peluză o serie de bannere prin care își ironizau favoriții, pe care îi suspectează că ar fi implicați în pariuri sportive.

„Când mai prindeți cota 9, să ne dați pontul și nouă!” a fost unul dintre mesajele afișate de fanii piteșteni, banner cu trimitere directă spre eșecul suferit la Slatina, în vara lui 2018, când FC Argeș a fost eliminată de o echipă din al patrulea eșalon. Meciul s-a aflat pe lista agențiilor de pariuri, iar victoria echipei din Slatina beneficia de cota 9. 

Toate mesajele ultrașilor piteșteni: 

Nemulțumirile fanilor lui FC Argeș vin pe fondul rezultatelor slabe din 2019 și apar la câteva zile după ce fotbalistul Costinel Gugu a fost surprins într-o agenție de pariuri din Pitești. El a fost ulterior exclus din lot -Detalii, AICI!

CLASAMENT LIGA 2

Vezi și: Moldovan nu renunță la promovarea Chindiei: „Vom recupera poziția, chiar dacă pe hârtie e mai ușor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.