Campionate

Şi fără Mutu

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chiar şi cînd "Fenomenul" e accidentat, Viola o poate bate pe Juventus

Nu e Mutu? "O pierdere imensă pentru noi", spune Andrea Della Valle, preşedintele Fiorentinei. "Dar putem învinge şi cînd lipseşte el". Mulţi au zîmbit, însă Viola a dat o mare lovitură chiar şi fără extraordinarul "decar". Şi unde? La Torino! 3-2 cu Juventus!

În primele 25 de minute, toscanii i-au pasat pe bianconeri pînă au cedat. Jorgensen l-a deschis inteligent pe Gobbi, infiltrat din linia a doua, şi fundaşul stînga a dirijat mingea cu exteriorul spre colţul lung. 0-1. Imediat, oaspeţii au fost la cîţiva centimetri de 0-2. Jorgensen a fost blocat de Buffon. Şi de bară.

Juve s-a trezit din pumni. "Foarfeca" lui Sissoko a readus-o în joc, iar după pauză, Camoranesi a înscris cu un voleu la colţul scurt: 2-1. Violeţii n-au renunţat. Au contrat la fiecare ocazie, profitînd de erorile din apărarea adversă, pe care le-au taxat prompt. Pape Waigo şi Osvaldo, ultimul în al treilea minut de prelungire, au întors meciul. Osvaldo şi-a folosit tricoul drept steag după gol, fiind eliminat pentru al doilea "galben", dar nu mai conta. Fiorentina avea 3-2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.