Liga 1

Ultimele rezultate creează panică la Dinamo + Urmează un meci de o importanță vitală!

Dinamo are în continuare un sezon de coșmar // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 martie 2019

Dinamo tremură serios! Primul eșec din play-out, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș, și un joc nefavorabil al rezultatelor i-au adus pe „câini” la doar două lungimi de locul 12, ocupat de Hermannstadt, echipa lui Vasile Miriuță.

Dinamo începuse bine play-out-ul, o învinsese pe Dunărea Călărași, dar înfrângerea de la Mediaș îi produce adevărate coșmaruri echipei lui Mircea Rednic!

Dinamo a căzut pe locul 9, cu 19 puncte, cu doar două mai mult decât Hermannstadt, ocupanta locului 6, care duce la baraj.

Deocamdată, roș-albii sunt totuși departe de locurile direct retrogradabile. Concordia e pe ultimul loc, cu 11 puncte, în timp ce Dunărea Călărași se află pe penultimul loc, cu 13 puncte.

Urmează „derby-ul” cu Hermannstadt

După pauza competițională, pe Dinamo o așteaptă un meci de o importanță vitală contra lui Hermannstadt. Partida se va juca în „Ștefan cel Mare”, iar o eventuală înfrângere ar putea s-o ducă pe Dinamo pe loc de baraj, în locul sibienilor.

„Sunt echipe bune în play-out, e o luptă mare, crâncenă. Cu siguranță că sunt emoții pentru retrogradare. Te lupți, te lupți, n-ai ce să faci!”
Ioan Filip, mijlocaș Dinamo, după înfrângerea de la Mediaș

PROGRAM etapa 2 play-out

CLASAMENT PLAY-OUT

Citește și: Niculescu, despre gafa lui Grigore și riscul ca Dinamo să retrogradeze: „Nu trebuie să faci așa ceva”

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.