Liga 1

ASTRA - FCSB 0-2 // Reacția surprinzătoare a lui Basarab Panduru după meciul controversat dintre Astra și FCSB: „E rudimentar”

Basarab Panduru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 martie 2019

Basarab Panduru a vorbit despre meciul dintre Astra și FCSB 0-2 și spune că jucătorii formației din Giurgiu nu pot fi acuzați de blat în meciul de duminică, ci de lipsă de valoare.

„Nu pot să spun că mi s-a părut dubios meciul. Nu pot să spun că a fost dubios când mă uit la jucătorii ăştia, care nu sunt jucători. De ce să am eu pretenţii că pot rezolva nişte faze aşa cum ar trebui să le rezolve? Pe Bejan nu l-am văzut niciodată un mare fundaş. E rudimentar și de aceea face greşelile alea.

Parcă ar fi Otamendi şi ne trezim că Otamendi face nişte faulturi pe care nu le-a făcut niciodată. Acum îi certăm pe Erico şi pe Bejan de parcă ar fi mari fotbalişti?”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

2a fost nota primită de Erico Da Silva și de Bejan din partea Gazetei Sporturilor după Astra - FCSB 0-2

Citește și:

INCREDIBIL! Gigi Becali, finanțator principal la Astra. Gazeta a descoperit alte împrumuturi pe ascuns către echipa suspectată că a blătuit meciul cu FCSB de duminică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.