Tenis

Martina Navratilova trage concluziile după ce a urmărit-o pe Bianca Andreescu » Ce defecte a sesizat la câștigătoarea de la Indian Wells

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 March 2019

Martina Navratilova (62 de ani), câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam, susține că a urmărit-o cu atenție pe Bianca Andreescu (18 ani/24 WTA) la Indian Wells, competiție pe care jucătoarea din Canada cu origini românești a câștigat-o.

Anul trecut, Osaka a fost marea surpriză, iar anul acesta este Andreescu. Va fi cu siguranță în top 10 WTA, dacă nu cumva chiar mai sus, dacă va continua așa. N-am niciun dubiu!”, a spus Navratilova la BT Sports.

Navratilova s-a arătat surprinsă și de ambiția de care a dat dovadă Bianca în finala cu Angelique Kerber: „De fiecare dată când ne gândeam că «Asta e» sau că nu are jocul, încrederea sau picioarele, Bianca ne demonstra că ne înșelam! A venit de nicăieri și a meritat să câștige Indian Wells. A jucat incredibil și este aici ca să rămână! Abia aștept să văd cum va deveni o jucătoare și mai bună. Este precum Andy Murray! Are tot ce-i trebuie, pur și simplu are o încredere magnifică în ea.

Cel mai mult își poate îmbunătăți lovitura de forehand, are probleme cu ea când devine nervoasă. Din punct de vedere fizic va deveni mai puternică odată cu trecerea timpului. Totuși, are niște lovituri de excepție. Are un IQ al tenisului de zile mari, iar loviturile sale sunt senzaționale”.

Bianca Andreescu a învins-o în finala de la Indian Wells pe Angelique Kerber, scor 6-4, 3-6, 6-4. Bianca se va întâlni în turul 1 de la Miami cu Irina Begu (70 WTA) în această săptămână.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.