Diverse

FOTO Am aflat ce e cu „carpeta” în care era îmbrăcat Reghecampf! E Dolce&Gabbana: cât costă și din ce colecție face parte

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 martie 2019

Marți, o fotografie cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a făcut senzație pe Facebook.

Fotografia, făcută în Dubai, cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria zâmbitori, a devenit virală pe facebook-ul Gazetei Sporturilor, adunând rapid 2.000 de like-uri și 800 de comentarii. 

Reghe a fost principala atracție, datorită (din cauza?!) costumului pe care l-a purtat și pentru care fanii l-au ironizat.

„Era internat la spital și aia era pijamaua ”, „A auzit că Mutu e prin preajmă și a dat fuga să se pozeze”, „Pijamaua costă mai mult decât tot lotul lui Dinamo”, „S-a îmbrăcat de parcă se băga la somn”, „Pantofi la pijama? Un domn”, „Sper sa rămână fashion icon” sau „Ce-i cu acea carpetă pe el?”  au fost câteva dintre comentariile fanilor de pe pagina de Facebook a Gazetei.

Costum Dolce&Gabbana

„Costumul-pijama”, cum este prezentat, aparține casei Dolce&Gabbana și este din colecția de toamnă din 2017. Pe unele site-uri de shopping, costumul apare acum cu prețul de aproximativ 1.500 de euro.


Costumul lui Reghe, la prezentarea Dolce&Gabbana de la Milano, din 2017

Și fiul îmbrăcat la fel

Fiul antrenorului, Laurenţiu Reghecampf jr, a purtat și el un costum identic când cei trei au fost la restaurantul exclusivist Nusr-Et, unde celebrul bucătar Salt Bae face spectacol la mese și unde merg în ultima vremă marii fotbaliști, precum Messi, Pogba sau Maradona.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.