Diverse

Ilie Dumitrescu îl taxează pe Laurențiu Reghecampf pentru „costumul-pijama”: „Outfit-ul ăsta e potrivit când vii din altă zonă, nu ca antrenor”

Ilie Dumitrescu // FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 martie 2019

Ilie Dumitrescu, cunoscut pentru costumele elegante pe care le poartă la emisiuni și evenimente, a comentat ținuta purtată de Laurențiu Reghecampf în Dubai, cu care a făcut senzație pe internet.

Este un outfit curajos. Trebuie să îți asumi când te îmbraci în chestia asta. Depinde și unde îl porți. Mai sunt petrecerile alea, pijama party sau private party. Are un echilibru pentru că pantofii sunt simpli.

Am citit că e un costum Dolce&Gabbana. Eu nu sunt critic de modă. Nu pot să spun eu dacă e bine sau prost îmbrăcat. El vrea să pozeze în tânăr, dar nu-l prinde. Outfit-ul ăsta e potrivit când vii din altă zonă, nu ca antrenor. Nu e Beckham.

E o ținută veselă. Eu l-am văzut în multe momente și era bine îmbrăcat. Acum nu a fost inspirat. Nu știu cine l-a convins să poarte așa ceva, nu cred că a fost ideea lui”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Vezi și:

FOTO Am aflat ce e cu „carpeta” în care era îmbrăcat Reghecampf! E Dolce&Gabbana: cât costă și din ce colecție face parte

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.