Liga 1

Cazul tulburător al unui fost jucător de la Dinamo: „Am jucat cu Mutu și Marica. M-am drogat de la 12 ani!”

+3 Foto
Ionuț // Captură Antena 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 20 March 2019

Reporterii emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, au realizat un reportaj cu un tânăr cu probleme cauzate de consumul de droguri, căruia i-au făcut public doar prenumele, Ionuț, și care susține că ar fi jucat la fotbal la juniorii lui Dinamo la finalul anilor '90.

 „M-am drogat din 1998, de la 12 ani. Când mi-am făcut buletinul, eram drogat. Am intrat în comă. Nu pot să mă las de droguri din cauza familiei. Vrea să mă dea afară din cauza familiei. Mă gândeam să mă duc să-mi vând telefonul, adidașii.

Da, am jucat la Dinamo. 5 ani. Cu Mutu, cu Marica. Am umblat cu băieții de bani gata. Eu eram amărât, nu aveam tată, nu aveam mamă. Îmi plăteau ei toate cantonamentele. Am plecat în străinătate. Înainte să mă dea afară, am semnat cu echipa mare. Aveam 16 ani. S-a dus trenul ală.

Cum am ajuns? Am umblat cu traficanți. Am slăbit. Aveam 75 de kilograme, acum am 65. De la droguri. După ce te droghezi mai mult timp, ți se micșorează stomacul”, a declarat Ionuț pentru Acces Direct.

Adrian Mutu a jucat doar un an la Dinamo, din ianuarie 1998 până în ianuarie 1999, în timp ce Ciprian Marica a semnat contractul de profesionist cu Dinamo în 2001 și a plecat la Șahtior în 2004.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.