Tenis

Simona Halep la Miami. 3 declarații tari: despre Bianca Andreescu, motivul pentru care l-a ales pe Daniel Dobre și o declarație amară despre bătrânețe

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 martie 2019

Simona Halep, locul 3 WTA, se pregătește de debutul la turneul de la Miami.

  • Simona Halep va juca direct în turul II al turneului de la Miami cu învingătoarea meciului Taylor Townsend, locul 96 WTA, jucătoare venită din calificări și Johanna Larsson, locul 79 WTA.

Înainte de primul meci la Miami, Simona Halep a vorbit despre noul antrenor, Daniel Dobre, și despre motivul pentru care l-a ales.

Am încredere în Daniel Dobre. Am avut o colaborare bună în trecut. Mă simt bine cu el și asta e cel mai important. Avem o conexiune bună și asta face ca totul să fie mai ușor. Când antrenorul are încredere în tine te simiți încreztor pe teren.

Cu un antrenor trebuie să simt o conexiune, inspirație. Vrei un antrenor cu o tehnică bună, dar după 20 de ani de tenis nu mai poți schimba multe. Pentru mine, cea mai importantă este conexiunea”, a declarat Simona Halep potrivit site-ului WTA.

Simona Halep: „Bianca Andreescu are un viitor bun”

Simona Halep a vorbit și despre Bianca Andreescu, 24 WTA, jucătoarea născută în România care reprezintă Canada și care a câștigat turneul de la Indian Wells.

„Am văzut câteva imagini de la turneu. A jucat foarte bine. Știam de acum câțiva ani că este destul de puternică pentru a face față jucătoarelor de top. A făcut o treabă excelentă și vreau să o felicit. Are un viitor bun. E tânără și nu se gândește la presiune în acest moment. Și cred că destul de puternică pentru a rezista.

Îmi aduc aminte că ne-am antrenat în Canada, acum 2-3 ani. Îmi aduc aminte că i-am spus că este puternică și poate face pasul la profesioniști. Doar ne-am antrenat, nu am văzut prea multe din jocul ei”, a adăugat Simona.

 „Mă simt bătrână. Văd jucătoare de 17-18 ani. Încep să mă simt bătrână și nu îmi place. Dar este bine pentru tenis că oricine are o șansă de a câștiga. Turneele sunt mai deschise și mai interesante pentru fani. Nu e ca în trecut, când Serena Willams câștiga tot” Simona Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.