Campionate

GERMANIA - SERBIA 1-1 // VIDEO Germania s-a chinuit cu Serbia! Scandal la lot între Neuer și Ter Stegen + intrare horror aspura lui Leroy Sane

+6 Foto
Leroy Sane

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 21 martie 2019

Germania a terminat la egalitate amicalul cu Serbia, 1-1. Selecționerul Joachim Löw, blamat pentru excluderea lui Hummels, Boateng și Müller din națională, riscă acum un conflict între portarii Manuel Neuer și Marc Andre Ter Stegen.

Joachim Löw i-a „ras” personal pe fundașii Mats Hummels (30 ani), Jerome Boateng (30) și pe atacantul Thomas Müller (29) de pe lista selecționabililor. Dar amicalul cu Serbia (1-1), de miercuri seară, i-a arătat că fără „veterani" e foarte greu. Până la intrarea lui Goretzka (24) și a lui Reus (29), la pauză, nemții au suferit cumplit și au încasat și un gol. Și nu e singura problemă a selecționerului în acest moment.

La orizont se întrevede un conflict de proporții între portari. Ziarele germane au relatat despre răceala intervenită între Manuel Neuer și Marc-Andre ter Stegen, „nu-și mai vorbesc la antrenamente”, după ce Löw i-a comunicat primului că nu mai este numărul unu incontestabil. Însă o dată dat startul competiției între cei doi, selecționerul pare să fi deschis și o cutie a Pandorei.

Tabloidul Bild a surprins chiar un moment ce confirmă tensiunile existente. La pauza meciului cu Serbia, când goalkeeperul lui Bayern părăsea terenul, iar cel al Barcelonei ieșea la încălzire, pentru a apăra în repriza a doua, au trecut unul pe lângă altul fără să-și spună un cuvânt sau să bată palma, așa cum se obișnuiește.

24,2 ani a fost media de vârstă a echipei trimise de Löw pe teren, cu Serbia. Cea mai tânără de la Cupa Confederațiilor 2017

Șoc în prelungiri!

Nemții au fost la un pas să-l piardă pe Leroy Sané pentru startul preliminariilor CE 2020, contra Olandei. În prelungirile amicalului de miercuri, sârbul Pavkov l-a luat cu fulgi cu tot pe atacantul lui Manchester City, lovindu-l în gleznă. Pavkov a fost eliminat, primind cartonaș roșu direct, iar Sané a avut noroc că nu s-a accidentat grav. Potrivit selecționerului Löw, are șanse să joace duminică, contra Olandei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.