Volei

Jaf rupt din filme trăit de Cristina Pîrv în Brazilia: „Au intrat cu pistoalele, erau drogați, zici că era film”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 March 2019

Fosta mare voleibalistă, Cristina Pîrv (46 de ani) a povestit la GSP Live un moment teribil petrecut în Brazilia, când a fost jefuită într-o clinică.

 

„Am fost jefuită în Brazilia. Eram în fața unei clinici, am intrat, iar după mine au intrat doi și au urlat că e un jaf. Le-am dat efectiv tot ce aveam în mână. Pe urmă ne-au băgat pe toți într-o cameră. Cei doi erau drogați și aveau amândoi pistoale. Unul dintre ei a venit cu cheile de mașină și m-a întrebat cum se deschide mașina. Eu tremuram toată.  Mi-au luat toate, mi-au luat ceasul, mi-au luat mașina. Apoi au mers la etaj ca să îi jefuiască pe cei de acolo”, a povestit Cristina la GSP Live. Detaliile complete sunt în filmulețul din emisiune.

„Şi fostul meu soț era cât pe ce să fie jefuit, aici, în România, la poştă. L-au înconjurat. Nu i-au luat nimic până la urmă”, a conchis fosta mare sportivă.

În 2006, Pîrv s-a retras din activitatea sportivă după ce s-a ales cu mai multe trofee: Romanian Championship (1989), Brazilian Superliga (2002), Italian Cup (2004), Italian Supercup (2003), Italian Vice-champion (2004), French Championship (2005), French Cup (2005).

Citește și:

VIDEO GSP LIVE // Povestea zdrobitoare a celei mai bune voleibaliste din istoria României: „Soțul avea două amante. Sau mai multe” + „Are și 2 condamnări”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.