Stranieri

RĂZVAN LUCESCU, PAOK SALONIC // Cel mai în vogă antrenor român dă lovitura! Va semna pentru un salariu cu 6 zerouri

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 21 martie 2019

Răzvan Lucescu (50 de ani) își prelungește contractul cu grecii de la PAOK Salonic. Tehnicianul român va avea un salariu de un milion de euro/sezon.

Lider, la șapte puncte distanță de Olympiakos cu cinci etape înainte de final, fiind atât de aproape de primul titlu la Salonic după 34 de ani.
Și în ce stil: echipa lui Răzvan Lucescu e unica neînvinsă în campionat (22 de victorii, trei egaluri), cu cel mai prolific atac (53 de goluri marcate) și cea mai rezistentă apărare (12 goluri primite).

În fața unei asemenea performanțe, care se poate dubla dacă va cuceri și Cupa Greciei (ar fi primul event din istoria clubului alb-negru), patronul Ivan Savvidis speră să-l păstreze cât mai mult pe Răzvan, ținându-l departe de ofertele tentante ale altor cluburi.

Presa elenă susține că antrenorul își va prelungi în curând contractul, care expiră pe 30 iunie 2020. Iar salariul ar putea crește mult, potrivit unor jurnaliști greci. De la 400.000 la 1.000.000 de euro!

Vezi clasamentul și toate statisticile din Superliga Greciei

Vezi și: 

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint i-au făcut echipa lui Contra cu Suedia: Deac, Manea și Pușcaș titulari » „Trebuie să subordonăm adversarul prin calitățile tehnice”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.