Handbal

Nu mai joacă!

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ce se întîmplă cu "galacticele"? În 2008, Oltchimul e umbra echipei care anul trecut făcea instrucţie în Europa fără să piardă vreun meci

Oltchim Rm. Vîlcea nu mai e echipa "galactică" de anul trecut. În 2008, formaţia lui Gheorghe Tadici e ciuca bătăilor în Europa. Vîlcencele au cîştigat o singură partidă din cele patru susţinute. Ce se întîmplă cu campioana României, al cărei joc excelent din 2007 s-a transformat radical într-unul lent, previzibil, fără viitor?

"Nu am explicaţii. Dacă aş avea, am lua măsuri. Am vorbit cu domnul Tadici şi acesta s-a plîns de oboseala fetelor şi de faptul că nu are extreme. Cu oboseala însă nu sînt de acord. Campionatul e întrerupt, nu se joacă decît în Ligă. Gyor, care are patru victorii, joacă şi în campionat, şi în cupe şi nu mai sînt obosite. Cu extremele sînt de acord. Lipsa lui Elisei se simte enorm", a declarat preşedintele Ioan Gavrilescu.

Surse din cadrul echipei vîlcene spun însă că jucătoarele nu mai rezistă jignirilor continue aduse de Gheorghe Tadici şi sînt cu moralul la pămînt. De altfel, în partea a doua a meciului de la Togliatti, pierdut de Oltchim 27-30, microfoanele au surprins acuzele grave ale tehnicianului. "Catastrofelor, e al treilea atac ratat!", le-a strigat Tadici. În plus se spune că Lecuşanu şi Huţupan s-au certat cu tehnicianul. Tocmai de aceea, în ultimul timp, nu au mai prins primul 7.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.