Euro 2020

REPUBLICA MOLDOVA - FRANȚA // FOTO Imagini EPOCALE la Chișinău: cu geanta Louis Vuitton în mână, Mbappe a fost întâmpinat cu pâine și sare :D

+2 Foto
Mbappe și colegii săi, întâmpinați cu pâine și sare pe aeroport // FOTO: French Team Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 martie 2019

Meci de gală, vineri seara, pe stadionul „Zimbru” din Chișinău! Republica Moldova dă piept cu nimeni alta decât campioana mondială Franța, într-un meci din grupa H a preliminariilor pentru EURO 2020.

  • Republica Moldova - Franța se joacă vineri, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro!

Francezii au aterizat azi în capitala țării vecine, iar imaginile surprinse pe aeroport au fost unele memorabile. Kylian Mbappe, starul de 20 de ani al Franței, cel mai bun tânăr jucător al francezilor la Mondialul din Rusia, a fost întâmpinat cu pâine și sare imediat după coborârea din avion.

Ce a surprins însă cel mai mult? Contrastul dintre accesoriul de lux al francezului și tradițiile de peste Prut: Mbappe avea în mână o geantă Louis Vuitton de 8.000 de euro în momentul în care a fost servit de către o blondă cu specialitățile moldovenești.

Nedumerit de primirea moldovenească a părut și Moussa Sissoko, mijlocașul lui Tottenham, expresia de pe fața lui spunând totul. :)

Vezi și: PRELIMINARII EURO 2020 // Spania, antrenament inedit înainte de preliminarii » Asta le cere psihologul selecționerului și echipei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.