Liga 1

Dan Petrescu a bătut palma cu CFR Cluj! Când va fi primul meci pentru „Bursuc”

Articol de Remus Răureanu  —  Friday, 22 March 2019

Dan Petrescu (51 de ani) a ajuns azi la Cluj unde a semnat cu CFR și începând cu etapa următoare îi va lua locul pe bancă lui Alin Minteuan. Tehnicianul a semnat pe 3 ani și astăzi, de la ora 16:00, va conduce primul antrenament.

„Bursucul” va reveni pe banca ardelenilor pentru primul meci duminică, de la ora 13:00, împotriva celor de la Gaz Metan într-o partidă amicală. Apoi, sâmbătă, 30 martie, va sta pe bancă în meciul oficial din play-off cu Astra Giurgiu.

Practic, Dan Petrescu debutează împotriva antrenorului Edward Iordănescu, tehnician care i-a luat locul pe banca CFR-ului când el a ales să plece în China.

20.000 €va fi salariul lunar al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, având bonusuri foarte mari pentru calificarea în Champions League și Europa League

Dan Petrescu a avut mai multe discuții în ultimele luni cu șefii campioanei, dar până acum antrenorul nu a ajuns la o înțelegere, mai ales că patronii de la Guizhou Henfeng nu voiau să-i dea drumul. Petrescu avea însă în contractul cu chinezii o clauză conform căreia putea pleca oricând.

Dan Petrescu e antrenorul care a luat campionatul cu CFR Cluj sezonul trecut.

Gazeta Sporturilor a anunțat încă de pe 23 februarie că Dan Petrescu va reveni pe banca feroviarilor. Detalii, AICI!

3 titluri de cel mai bun antrenor român are Petrescu, cel care le-a mai pregătit pe Sportul Studențesc, Rapid, Wisla Cracovia, Dinamo Moscova, Al Arabi, Al Nasr și Guizhou Zhicheng

 Citește și:

EXCLUSIV BOMBĂ pe piața transferurilor! Dan Petrescu revine la Cluj și aduce un dublu-campion al României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.