Liga 2

Prezentare originală a lui Surdu la Farul Constanța: „A venit jucătorul cu 277 de meciuri în Liga 1, 61 de goluri, 26 de meciuri în cupele europene”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 martie 2019

Romeo Surdu (35 de ani) a semnat cu SSC Farul Constanța și are misiunea de a încerca să salveze echipa de la retrogradare.

Fostul jucător de la Steaua și Rapid ar putea debuta sâmbătă contra lui Metaloglobus.

Echipa patronată de Ciprian Marica l-a prezentat pe atacant într-un stil original. L-a filmat când intra pe gazon, fără a-i arăta fața și a publicat clipul pe contul de Facebook al echipei cu descrierea „277 de meciuri în Liga 1, 61 de goluri în Liga 1, 26 de meciuri în cupele europene și 6 meciuri la națională”.

La o oră după publicarea clipului, după ce zeci de suporteri și-au dat cu părerea despre numele celui care ar urma să vină la Farul, echipa de la malul Mării a anunțat oficial transferul lui Romeo Surdu.

Jucătorul născut la Brașov a jucat de-a lungul carierei pentru „stegari”, CFR Cluj, Steaua, Rapid, Apollon, Milsami, ASA Târgu Mureș și Molenbeek.

Citește și:

Buget de 20 de milioane de euro pentru CSA Steaua! Clubul Armatei depășește CSM București și devine cel mai bogat din sportul românesc

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.