Tenis

Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 6-3  » Simona, despre victoria categorică de la Miami și noul antrenor: „Cel mai bun meci!”

Simona Halep, în timpul duelului cu Townsend. foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 March 2019

Simona Halep (27 de ani, nr. 3 WTA) s-a impus în fața jucătoarei Taylor Townsend (22 de ani, nr. 96 WTA), scor 6-1 , 6-3, și s-a calificat în turul 3 al turneului de la Miami.

  • Simona Halep va juca duminică în turul 3, împotriva slovenei Polona Hercog (93 WTA), care a trecut în turul 2 de Misaki Doi (112 WTA), scor 7-6(4), 6-4. Ora urmează să fie anunțată. 

Halep a fost mulțumită de meciul său cu americanca și consideră partida drept cea mai bună făcută de ea anul acesta.

„Cred că a fost cel mai bun meci al meu de până acum. Mă simt mult mai încrezătoare, îmi simt jocul. Cred că mi-a placut stilul ei de joc. Atmosfera a fost bună, vremea la fel. Am numai impresii pozitive despre acest meci. A fost cu adevărat bine.  Un meci foarte frumos. (n.r. despre viitoarea adversară) Ştiu că serveşte foarte bine. Va trebui să-mi adaptez poziţia în teren şi apoi vom vedea ce se va întâmpla", a spus Simona la conferința de presă.

Întrebată despre colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre, sportiva a declarat: „Am mai lucrat cu el înainte și mă cunoaște foarte bine. Sunt fericită că este în echipa mea. Am încredere în el și am avut o bună colaborare și în trecut”.

Citește și:

 SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND 6-1, 6-3 // VIDEO Victorie fulger! Simona e în turul 3 la Miami după o prestație splendidă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.