Liga 1

Evenimente de ultimă oră la CFR Cluj: Dan Petrescu și-a anulat conferința de prezentare!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 martie 2019

Inițial, cei de la CFR Cluj stabiliseră că îl vor prezenta pe Dan Petrescu (51 de ani) în mod oficial, azi, de la ora 14:00.

Lucrurile însă au luat o întorsătură neașteptată. Conform primelor informații, tehnicianul a amânat prezentarea oficială  motivând o stare de oboseală.

„Din cauza oboselii acumulate în ultimele zile, a orelor multe petrecute în avion şi a lipsei de odihnă, antrenorul nostru, Dan Petrescu, nu se simte bine pentru a participa la conferinţa de presă de astăzi, iar din aceste motive conferinţa va fi amânată pentru săptămâna viitoare, la o dată pe care o vom anunţa ulterior. Atât clubul CFR Cluj, cât şi Dan Petrescu vă mulţumesc pentru înţelegere”, scrie în comunicatul emis de club, conform TV Telekom Sport.

Petrescu a condus ieri primul antrenament de la revenirea la echipa pe care a mai antrenat-o între iunie 2017 şi iunie 2018, când a luat campionatul. 

Citește și:

Prima declarație a lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „A venit patronul după mine în Dubai” + când va fi prezentat oficial

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.