Tenis

Monica Niculescu - Caroline Wozniacki 4-6, 6-7(4) » Niculescu ratează calificarea în optimile turneului de la Miami

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 martie 2019

Monica Niculescu (locul 138 WTA) a ratat calificarea în optimile turneului de la Miami. Românca a făcut un meci bun, însă nu a rezistat forței fostului lider WTA, Caroline Wozniacki (13 WTA). Scorul a fost 4-6, 6-7(4).

Caroline Wozniacki va juca în turul următor cu Su-Wei Hsieh (27 WTA), jucătoare care a reușit să o elimine pe liderul WTA, Naomi Osaka. Mai jos, desfășurarea partidei.

Monica Niculescu - caroline wozniacki 4-6, 6-7(4)

Setul 2:

  • Woziniacki rezistă cu greu asediului lansat de Monica Niculescu și câștigă al doilea set și meciul, scor 7-6(4).
  • Niculescu face două game-uri superbe și restabilește egalitatea în setul secund: 5-5
  • Niculescu pierde din nou din ritm, iar daneza se distanțează la două game-uri: 3-5.
  • Wozniacki se desprinde repede în setul 2 la 2-0, dar Monica Niculescu face rebreak, apoi câștigă pe serviciul ei și restabilește egalitatea: 2-2

Setul 1:

  • Caroline Wozniacki face rebreak și câștigă setul. 
  • Niculescu reușește break: e 4-5!
  • Călin Ciorbagiu e de peste 12 ani antrenorul Monicăi Niculescu. Sfatul său a ajutat-o să obțină următorul game, dar apoi a punctat și Wozniacki, iar scorul e 2-5.
  • Monica Niculescu a apelat la antrenorul ei, Călin Ciorbagiu, după ce Wozniacki a făcut 4-1. Ce i-a transmis el: „Ai rupt ritmul, nu trebuie să aștepți să construiești. Nu e bine pentru tine. Intri în capcana ei defensivă, îți dă mingi înalte, nu e OK că te înfigi în ele. Trebuie să rupi ritmul imediat cum ai un pic de avantaj. Concentrează-te bine pe treaba asta, că te bagi la joc de uzură și nu e bine. Pe uzură ai șanse mici cu fata asta. Mă înțelegi? Fă treaba asta pe care ți-am spus-o. Construiește și rupe ritmul când ai un avantaj mic. Limbajul corpului nu e bun.”
  • Wozniacki reușește primul break al meciului și câștigă game-urile de pe serviciul ei, astfel că se distanțează în primul set, scor 4-1.

Monica Niculescu a trecut în turul anterior de iberica Garbine Muguruza, scor 7-6 (0), 4-6, 6-2, iar în primul tur a jucat cu slovena Tamara Zidansek, scor 6-1, 6-2.

În schimb, Caroline Wozniacki a jucat doar în turul 2 și a trecut de Aliaksandra Sasnovich din Belarus, scor 6-4, 6-4.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.