Nationala

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 // Cosmin Contra și-a taxat jucătorii: „Am fost timizi și am făcut greșeli copilărești. La pauză am intrat puțin în ei”

+1 Foto
Cosmin Contra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 martie 2019

Selecționerul Cosmin Contra a vorbit despre meciul cu Suedia, 1-2, din preliminariile EURO 2020 și a criticat atitudinea „tricolorilor” din prima repriză. 

„Au fost două reprize diferite. În prima am fost timizi, am făcut două goluri cadou. Am primit golul când ne așezam bine în teren. Am făcut greșeli copilărești. 

A doua repriză a fost total diferită. Am avut altă atitudine, am dat gol. Am mai avut ocazii. Trebuie să luăm lucrurile bune, să luăm repriza a doua. Să ne dăm seama că la nivelul ăsta greșelile copilărești ne costă.

Dacă aș avea o baghetă magică și aș ști de ce jucătorii nu au avut aceeași atitudine în prima repriză, v-aș spune. La pauză am intrat puțin în ei și le-am zis că nu asta e atitudinea și fața României. M-a ajutat după pauză și intarea lui Ivan. Băieții și-au dorit să egaleze. I-am felicitat pentru a doua repriză și i-am certat pentru prima repriză”, a declarat Cosmin Contra la ProTV.

C

Clasament Grupa F

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.