Nationala

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1// Cornel Dinu, atac frontal la Cosmin Contra: „Lipsă de experiență și înțelegere a jocului” » Se ia de antrenamentele staff-ului: „Sunt de circ! E o rușine!”

Suedia - România // FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 March 2019

Cornel Dinu, fost selecționer al României, a vorbit despre meciul Suedia - România 2-1 și a criticat dur schimbările făcute de Cosmin Contra și antrenamentele făcute de staff-ul naționalei.

„Au fost câțiva jucători care nu aveau ce să caute acolo. Mai bine pregătim echipa pentru viitor pentru că avem șanse mici să prindem primele două locuri. Marin a dezamăgit, Stanciu, care joacă pe unde joacă. Dacă la nivelul ăsta sunt 3-4 piese care nu dau randament, rezultatul e în pericol.

Am avut 15-20 de minute bune în repriza a doua. Au fost schimbări total neinspirate, care dovedesc lipsa de experiență a selecționerului. Când am jucat cu doi atacanți, am făcut 2-1. Nu schimbi și-l scoți pe Pușcaș pentru a-l băga pe Ianis. Rămâi cu formula asta. Te duci peste adversar. Dar a fost o schimbare total nejustificată. Schimbările dovedesc lipsa de experiență și de înțelegere a jocului ”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Cornel Dinu: „antrenamente de «Cirque du Soleil»”

Cornel Dinu a criticat dur și exercițiile pe care staff-ul României le face la antrenamente.

„Am văzut antrenamente care-mi aduc aminte de «Cirque du Soleil». Nu se poate să faci asemenea exerciții, asemenea comicării. Nu poți să treci mingea peste o sârmă ghimpată și să spui că te ajută. Îi pui pe jucători să meargă de-a bușilea sau să se joace cu o minge de plajă. Este o rușine! Râde lumea.

Au venit niște băieți care n-a jucat niciodată fotbal și au inventat tot felul de chestii. I-a pus pe jucători să stea pe un cauciuc și îi pui să lovească mingea? Ce ? E 4 martie și e cutremur? Ce exercițiu e ăsta?”, a adăugat Cornel Dinu.

Video cu o parte dintre antrenamentele României 

Clasament Grupa F

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.