Nationala

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 // Cosmin Contra se apără! Cum explică mutarea pentru care l-au atacat Dinu și Panduru: „Asta mi-a spus Pușcaș”

Cosmin Contra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 martie 2019

După Suedia - România 1-2, primul meci din preliminariile EURO 2020, Cosmin Contra a fost criticat dur de Basarab Panduru și Cornel Dinu care i-au reproșat schimbarea făcută în minutul 64, când atacantul George Pușcaș a fost înlocuit de mijlocașul Ianis Hagi.

George nu mai putea. Nu mai avea energie şi pierduse din ritm. Mi-a zis că nu mai poate. Am decis să-l introduc pe Ianis Hagi, un fotbalist pe care îl ştim cu toţii și care poate aduce un plus la fazele fixe.

Pe final m-am gândit să-l introduc pe Andrei Ivan şi să încercăm să profităm de viteza lui foarte bună. Putea să-mi iasă pentru că au fost ceva ocazii. În partea a doua am arătat bine, am jucat de la egal la egal”, a declarat Cosmin Contra la conferința de presă.

CLASAMENT GRUPA F 

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară

Citește și:

Basarab Panduru e categoric: „La schimbarea Pușcaș-Hagi s-a pierdut meciul” » Ce îi reproșează lui Contra

Cornel Dinu, atac frontal la Cosmin Contra: „Lipsă de experiență și înțelegere a jocului” » Se ia de antrenamentele staff-ului: „Sunt de circ! E o rușine!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.