Euro 2020

PRELIMINARII EURO 2020 // VIDEO + FOTO Cosmin Contra a băgat un „tricolor” în ședință, chiar pe aeroportul din Stockholm

+16 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Cristi Preda (foto)  —  duminică, 24 martie 2019

România a pierdut la debutul în preliminariile EURO 2020 contra Suediei, scor 1-2. „Tricolorii” se întorc astăzi în țară pentru a pregăti meciul cu Insulele Feroe. 

  • România o va întâlni pe Feroe în a doua etapă a preliminariilor, la Cluj, marți, de la ora 21:45, pe Protv și liveTEXT pe GSP.RO.
  • Reporterul GSP.ro Justin Gafiuc și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Stockholm și transmit toate noutățile despre reprezentativa României. 

Dezamăgirea se citea pe chipul „tricolorilor” în această dimineață, când și-au făcut bagajele pentru „repatriere”. Aceleași grupulețe observate în timpul plimbărilor din zilele trecute s-au format și astăzi. Ianis Hagi, Tudor Băluță și Răzvan Marin au format „banda” Viitorul, iar Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu, colegi la FCSB, Anderlecht și Sparta, au fost nedespărțiți.

Contra, discuție cu Pușcaș

Selecționerul Cosmin Contra a discutat minute bune cu atacantul George Pușcaș, omul care a hăituit defensiva suedezilor în prima repriză de pe Friends Arena. 

 

Vezi și: 

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 // Note GSP: Alex Mitriță, cel mai slab de pe teren » 2 români au impresionat + ce notă a luat Contra

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.