Nationala

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 // Victor Pițurcă, analiză punctuală a debutului „tricolorilor” » Ce spune despre Cosmin Contra, Ianis Hagi și Răzvan Marin

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 24 martie 2019

Victor Pițurcă a participat la meciul amical dintre legendele lui Dinamo și cele ale Stelei. Fostul selecționer a vorbit despre eșecul naționalei României în fața Suediei, scor 1-2. 

„Suedia este adversara noastră directă pentru locul secund. Păcat că am pierdut, după ce am marcat golul simțeam că putem să revenim în joc. I-am prins pe suedezi într-un moment nu foarte bun. Am simțit că le putem pune probleme mari. Am luat două goluri extrem de ușor.

Cosmin Contra a obținut rezultate foarte bune de când a venit. Au fost opțiunile lui, eu nu le comentez. El știe foarte bine toți jucătorii pe care i-a selecționat.

Răzvan Marin a alergat foarte mult. Nu cred că merită criticat pentru o singură execuție nereușită. Ianis Hagi a intrat foarte curajos. Era greu să se impună tutoși, e un nivel ridicat”, a declarat Pițurcă. 

„Din păcate Dinamo s-a obișnuit cu play-out-ul, nu e prima dată. Campionatul e mai sărac fără ei în lupta pentru titlu”

„Venirea lui Dan Petrescu face ca CFR Cluj să fie mai sigură de titlu. Are un lot omogen și o diferență consistentă față de urmăritoare”Victor Pițurcă

Vezi și: 

STEAUA - DINAMO, OLD-BOYS // Adrian Bumbescu, încurcat de conflictul CSA Steaua - FCSB: „Ah, despre meciul ăsta spui?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.