Liga 1

Gică Hagi, la un pas să ajungă în Mexic » Giovani Becali a povestit tot: „Aveam biletele de avion rezervate”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 March 2019

Ioan Becali a mărturisit azi că cel mai neinspirat transfer al carierei de impresar a fost cel al lui Gică Hagi de la Real Madrid la Brescia, în 1992. Fostul mare fotbalist român a evoluat pentru italieni în perioada 1992-1994, reușind 14 goluri în 61 de meciuri atât în Serie A, cât și Serie B.

Becali a povestit și cum Hagi a fost la un pas să ajungă în Mexic, la Tigres de Monterrey, înainte să se transfere la Galatasaray, în 1996.


Sursa foto: captură TV Digi Sport

„S-ar putea să greșesc dacă spun asta, dar cel mai neinspirat transfer a fost cel al lui Hagi de la Real la Brescia. A fost un transfer sentimental. Eu și Gică am fost sentimentali.

Dar după aceea am avut inspirație. El trebuia să plece în Mexic, la Tigres de Monterrey. Aveam biletele de avion rezervate. Într-o noapte mă sună cei de la Galatasaray și așa a ajuns Hagi în Turcia. Urma să primească un salariu de 1,5 - 1,6 milioane de dolari în Mexic. Dar s-a dus la Galatasaray și a încasat mai mulți bani”, a declarat Ioan Becali la TV Digi Sport.

5 ani a jucat Hagi la Galatasaray, fiind unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria echipei

Citește și:

Ioan Becali l-a transferat pe Florin Gardoș la Southampton din închisoare: „L-am sunat pe antrenor de la un telefon lipit de perete! Așa a primit Steaua 6,8 milioane de euro”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.