Liga 1

DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS // Mircea Lucescu a fost în mare formă la Voluntari! Discurs în vestiarul Stelei + cele mai tari poante: „Dacă mă asculta, era milionar”

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 24 martie 2019

Mircea Lucescu a fost antrenorul lui Dinamo astăzi în meciul de la Voluntari dintre legendele „câinilor” și cele ale Stelei, scor 3-3, (detalii AICI). „Il Luce” și-a motivat elevii în vestiar ca și cum ar fi fost un derby oficial de pe vremuri, dar a avut câteva cuvinte și pentru adversari. 

Mai întâi, Lucescu a ținut un speech „motivațional” în vestiarul lui Dinamo:  

„Nu accept să pierdeți azi. Să nu vă dați la o parte. Ionuț (n.r. Lupescu), de când așteptai meciul ăsta? Hai, de ce nu vă dezbrăcați? Am probleme, că nu știu cum să fac echipa. Dănuț (n.r. Lupu), ce faci, mă? Pe ăsta (n.r. Lică Movilă) l-am pedepsit! Uite cum a ajuns... Dacă mă asculta, era milionar! Nici tu nu m-ai ascultat (n.r. spre Ioan Andone)”. 

Discurs în vestiarul Stelei

Mircea Lucescu a mers apoi în vestiarul Stelei, unde a dat și peste antrenorul de azi al roș-albaștrilor, Victor Pițurcă. 

„Îmi pare bine că v-ați strâns. Cea mai frumoasă perioadă a fost aceea când această rivalitate sportivă dintre Steaua și Dinamo a dus fotbalul românesc sus. Cu astea trebuie să rămâneți. E o plăcere pentru toată lumea să vă revadă. Aveți grijă să nu vă accidentați. Pune-i să facă puțină încălzire. 10-15 minute de încălzire le prinde bine. Vă îmbrățișez!”, a spus Lucescu.

După joc, Mircea Lucescu a avut un singur regret, că Rednic și alți foști mari jucători n-au fost la meci:  „Trebuie să apreciem spectacolul. Cea mai frumoasă perioadă a fotbalului românesc a fost în anii 80, 90. Mi-aș fi dorit să fie mai mulți jucători aici. A fost o după amiază plăcută. N-am făcut eu echipa, eu am fost invitat. Sper să mai aibă loc astfel de evenimente. I-am transmis lui Rednic că vreau să-l văd, dar probabil a avut treabă”.

CITEȘTE ȘI:

STEAUA - DINAMO, OLD-BOYS // Adrian Bumbescu, încurcat de conflictul CSA Steaua - FCSB: „Ah, despre meciul ăsta spui?”

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.