Liga 1

DINAMO - STEAUA 3-3 // Costel Câmpeanu, comparație între generația '90 și cea de azi: „Noi am fost cei mai buni sportivi pe care i-a avut țara!”

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 24 martie 2019

Legendele lui Dinamo și cele ale Stelei au remizat, scor 3-3, într-un meci demonstrativ caritabil organizat de Ioan Andone pe arena din Voluntari. 

Pe teren, în echipa dinamoviștilor, a fost prezent și Costel „Burebista” Câmpeanu (53 de ani), fostul portar al Gloriei Bistrița, care a strâns nu mai puțin de 342 de partide în tricoul fostei echipe patronate de Jean Pădureanu. Acesta a jucat de-a lungul carierei și pentru „câini”.

Fostul portar, care a recunoscut că a jucat în meciuri trântite în vremurile „Cooperativei”, a comparat situația actuală din Liga I cu generația lui din anii 90:

„A fost frumos, sper că v-a plăcut și vouă. În meciul de azi au fost cei mai buni sportivi pe care i-a avut țara. Sunt și băieți din Liga I care ar putea să țină pasul cu ce am fost noi atunci. Dar, momentan, în campionatul nostru există foarte mulți străini și nu toți te ajută. Copiii din ziua de azi nu știu nici istorie, nici fotbal...”.

 

 

Fostul portar a comentat și golul marcat de goalkeeper-ul Craiovei, Mirko Pigliacelli în meciul cu FCSB, scor 1-1: „Îmi place Pigliacelli. Nu m-am bagat niciodată la așa ceva, să dau gol din penalty”.

Costel Câmpeanu a evoluat între 1994 și 2005 pentru Gloria Bistrița, în 342 de partide. S-a retras la 39 de ani, fiind al patrulea fotbalist ca număr de prezențe în Liga I, cu 470.

Citește și:

DINAMO - STEAUA 3-3 // VIDEO + FOTO Derby de România, varianta old school » Fotbaliștii adevărați ai României au făcut spectacol într-un Dinamo - Steaua ca pe vremuri: goluri, caterincă și nostalgie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.