Tenis

SIMONA HALEP - POLONA HERCOG 5-7, 7-6 (1), 6-2 » Halep a reînceput să creadă: „Pot fi din nou numărul 1!”

+9 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 martie 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat azi în optimile de finală de la Miami, după ce a învins-o pe slovena Polona Hercog (93 WTA), scor 5-7, 7-6(1), 6-2, într-un meci care a durat două ore și 45 de minute.

  • Halep o va întâlni în „optimi" la Miami pe Venus Williams (43 WTA), care a eliminat-o tot azi pe Daria Kasatkina (22 WTA), 6-3, 6-1. 
  • 3-3 e scorul meciurilor directe între Simona Halep și Venus Williams. Ultimul joc s-a disputat anul acesta la Australian Open, iar românca s-a impus, scor 6-2, 6-3.

Pentru prima dată de când a pierdut fotoliul de lider WTA, Simona spune că se gândește foarte serios la revenirea în fruntea ierarhiei WTA, unde se află în acest moment Naomi Osaka.

„A fost un meci deosebit de greu, care a durat aproape trei ore. Ea a jucat incredibil. Sunt fericită că am alergat timp de trei ore și am rezistat. Încet-încet îmi găsesc ritmul.

Am încredere că voi câștiga fiecare meci. Dacă voi continua așa, am șanse să revin pe primul loc WTA. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin”, a spus Halep după meciul cu Hercog.

 

Vezi și:

SIMONA HALEP - POLONA HERCOG » VIDEO Simona merge în „optimi” la Miami după un meci de aproape 3 ore

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.